Kauneuspalvelut

Artikkelin hakemisto

Häikäisevä hymy hääpäivänä

Hääkuva ja upea onnellinen hymy – upea valkoinen hymy siis! Tämä on monen unelma mietittäessä tulevaa hääkuvaa ja muita hääpäivän kuvia. Miten siis saada kahvin, teen, salmiakin, punaviinin tai tupakan värjäämät hampaat hohtavan valkoisiksi ennen hääpäivää?

Hampaiden valkaisu voidaan suorittaa joko vastaanotolla tai kotihoitona. Hammaslääkärit ja suuhygienistit tarjoavat turvallisen vaihtoehdon hampaiden valkaisuun. Hammaslääkäri määrittää hoidon soveltuvuuden hammastarkastuksen yhteydessä ja tutkii hampaiden sävyasteen. Usein hammaslääkärin suorittama peruspuhdistus saattaa jo riittää, sillä monella tummentumat ovat vain hampaan pinnalla.

Useimmat valkaisumenetelmät soveltuvat yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on terve suu. Suuhygienisti Jessica Mikkola Turun Hammaslääkärikeskuksesta suosittelee kuitenkin hampaiden tarkistusta ja puhdistusta ennen valkaisua paremman lopputuloksen takaamiseksi.  Tarkastuksen yhteydessä voidaan varmistaa, onko valkaisu mahdollista, sillä mm. hammaskivi on poistettava ja mahdolliset reikiintyneet hampaat on korjattava ennen valkaisuhoitoa.

Valkaisua ei suositella, mikäli käyttäjällä on ientulehdusta, suun limakalvohaavaumia tai hoitamattomia reikiä tai mikäli henkilö on raskaana tai imettää. Valon avulla tehtävä valkaisu vastaanotolla ei sovellu muuta valohoitoa saaville eikä melanoomapotilaille. Hammaslääkärille tulee mainita muut mahdolliset esteet, jotta hän osaa arvioida hoidon sopivuuden tapauskohtaisesti.

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.